ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Δ. Κ. ΚΥΚΛΟΣ ΑΒΕΕ είναι μια πρότυπη εταιρεία ευρωπαϊκών προδιαγραφών που ιδρύθηκε το 2006, από τον Δημήτριο Καραγιαννίδη και στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 7.000,00 τ.μ., στο 6ο χλμ. Δράμας - Σερρών. Οι εγκαταστάσεις μας είναι εξοπλισμένες με υπερσύγχρονο τεχνολογικά εξοπλισμό Ιταλικής κατασκευής για την παραγωγή προϊόντων που είναι αξιόπιστα και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ποιότητας που καθορίζονται από την νομοθεσία.

Η στρατηγική για την υλοποίηση της φιλοσοφίας και την περαιτέρω εξέλιξη της εταιρίας και των προϊόντων της συνιστάται:

 • Στην συνεργασία με εγκεκριμένους προμηθευτές
 • Στην συντονισμένη πορεία όλων των φορέων της εταιρίας
 • Στις συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία αιχμής

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η φιλοσοφία της Δ. Κ. ΚΥΚΛΟΣ ΑΒΕΕ είναι:

 • Η παραγωγή χρηστικών και ποιοτικών προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές
 • Η συνεχής και άμεση υποστήριξη των πελατών της
 • Η διασφάλιση της υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων

ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ

Τα αντικείμενα δραστηριότητας της Δ. Κ. ΚΥΚΛΟΣ ΑΒΕΕ είναι τα εξής:

 • Αναγόμωση ελαστικών
 • Τεμαχισμός ελαστικών
 • Αποθήκευση συσσωρευτών
 • Συλλογή οικοδομικών υλικών
 • Περισυλλογή - ανακύκλωση, ανακυκλώσιμων υλικών

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το προσωπικό μας είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο, δυναμικό και αξιόπιστο, ώστε να καλύπτονται άμεσα οι ανάγκες των πελατών μας. Παράλληλα οι ανακυκλώσεις που διεκπεραιώνονται από δέκα ιδιόκτητα Φ.Ι.Χ., μας συνεισφέρουν στην Εθνική Ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος στο γενικό πλαίσιο που καθορίζεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Η εταιρία λοιπόν στελεχώνεται από έμπειρο προσωπικό που διαθέτει τις κατάλληλες άδειες οδήγησης καθώς και δίπλωμα επικίνδυνων υλικών « ADR».

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Η επιχείρηση σήμερα θεωρείται μια από τις πιο ανερχόμενες εταιρίες του κλάδου της στον Νομό Δράμας από πλευράς υποδομής, τεχνολογίας, εγκαταστάσεων, παραγωγικότητας και ποιότητας προϊόντων. Η παραγωγή είναι καθετοποιημένη με υπερσύγχρονο εξοπλισμό στους τομείς της αναγόμωσης ελαστικών γεγονός που οφείλετε στις επενδύσεις που πραγματοποίησε η επιχείρηση το τελευταίο διάστημα.

Για την αποκομιδή και ανακύκλωση ογκωδών οικιακών αντικειμένων, η εταιρία διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο ΦΙΧ τύπου skipper (αλυσιδάκι) με το οποίο γίνονται μεταφορές ογκωδών απορριμμάτων καθώς και 40 κάδους 7 κυβικών . Σε συνδυασμό με τους ειδικούς συλλέκτες «μπαζών» παρέχει άριστα πιστοποιημένες υπηρεσίας αποκομιδής απορριμμάτων από οποιοδήποτε όροφο οικοδομής.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρία συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίας του Νομού Δράμας στις οποίες έχουν τοποθετηθεί κάδοι 7 κυβικών για την περισυλλογή και ανακύκλωση συσκευασιών. Κάποιες από τις εταιρίες είναι η RAYCAP, WONDERPLANT, ΙΚΤΙΝΟΣ, ΒΙΟΤΡΟΣ κτλ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών μας, διαθέτουμε κάδους τύπου press container 20 κυβικών. Η χρήση τους αφορά μόνο ανακύκλωση συσκευασιών.

Όσον αφορά τη συλλογή και μεταφορά σιδηρούχων και μη μετάλλων, για την προσωρινή αποθήκευση των ανακυκλώσιμων υλικών, υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι στεγασμένοι χώροι.

Η εταιρία μας από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της, εξυπηρετεί τον Νομό Δράμας με όλα τα μέσα που διαθέτει. Με όχημα τύπου «σκουπιδιάρικο», διαχειριστήκαμε τους μπλε κάδους στον Νομό Δράμας, έως την έναρξη της λειτουργίας του ΚΔΑΥ Δράμας . Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, τοποθετήθηκαν μεγακάδοι 7 κυβικών σε κομβικά σημεία της πόλης της Δράμας οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν αποκλειστικά για υλικά συσκευασίας. Για την επίτευξη των στόχων μας διαθέτουμε στόλο οχημάτων μεταφοράς όλων των ανακυκλώσιμων προαναφερθέντων υλικών. Ειδικότερα η εταιρεία διαθέτει οχήματα τύπου hook – lift για μεταφορά waste container στα οποία είναι τοποθετημένοι γερανοί τύπου z ( για scrap ) και χρησιμοποιούνται για την φόρτωση των περισσοτέρων ανακυκλώσιμων υλικών.

Τα οχήματα της εταιρείας είναι εφοδιασμένα με υπερσύγχρονο σύστημα παρακολούθησης ( GPS tracking system tavl.net)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ισολογισμός 2014